Polityka prwyatności

Personvern for eos-advokat.no hos Advokatfirma Tomasz Nierzwicki

Advokatfirma Tomasz Nierzwicki behandler personopplysninger om klienter, besøkende på våre nettsider og andre. Advokatforeningen er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn og hvordan personopplysningene behandles, samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene. 

 

Når samler vi inn informasjon om deg?

Det meste vi har av data om deg er data du selv gir oss når du bruker nettstedet vårt, f.eks når du kontakter oss om tjenester.

 

Hvilken type informasjon samles?

Personopplysningene vi samler inn er data du selv oppgir når du kontakter oss. Det kan inkludere navn, e-postadresse, telefon. Oppgir du annen informasjon til oss når du kommuniserer med oss, kan også disse bli lagret.

 

Hvordan brukes informasjonen din?

Vi bruker informasjonen for å ha et forretningsmessig forhold til deg som kunde:

Er du eksisterende kunde, så bruker vi informasjonen for å gi deg support eller tilby deg andre relevante produkter og tjenester

Er du en mulig kunde, bruker vi informasjon for å kommunisere med deg videre om våre produkter og tjenester

Gjelder forespørselen noe annet, bruker vi informasjonen for å besvare din forespørsel

 

Oppbevaring av informasjon

Vi er juridisk pålagt å lagre visse typer opplysninger for å oppfylle våre lovbestemte forpliktelser (f.eks i forhold til regnskap). Vi vil holde dine personlige opplysninger i våre systemer så lenge det er nødvendig for den aktuelle aktiviteten, eller så lenge det er angitt i en relevant kontrakt du har med oss.

 

Hvem har tilgang til informasjonen din?

Det er ansatte i Advokatfirma Tomasz Nierzwicki som har tilgang til informasjonen. Vi verken selger eller leier informasjonen din til tredjepart.

 

Hvordan du kan få tilgang til og oppdatere informasjonen din?

Nøyaktigheten av dine opplysninger er viktig for oss. Ønsker du utfyllende informasjon om eventuelle andre data vi har lagret om deg, vennligst send oss ​​en e-post på post@eos-advokat.no Eventuelt send oss post til vår fysiske adresse. Alternativt kan du ringe oss. Du har rett til å be om en kopi av informasjonen Advokatfirma Tomasz Nierzwicki har lagret om deg. Vi kan belaste deg NOK 150,- for å dekke kostnadene våre ved å gi deg detaljer om det vi har lagret om deg.

 

Sikkerhetsregler for å beskytte informasjonen din?

Når du gir oss personlig informasjon, tar vi tiltak for å sikre at den behandles sikkert. Når vi mottar informasjonen din, gjør vi vårt ytterste for å sikre informasjonen i våre systemer.

 

Behandlingsansvarlig og databehandler

Advokatfirma Tomasz Nierzwicki er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre nettsider. At Advokatfirma Tomasz Nierzwicki er behandlingsansvarlig innebærer at det er Advokatfirma Tomasz Nierzwicki som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

 

Et selskap som behandler data på vegne av Advokatfirma Tomasz Nierzwicki kalles en databehandler. Avtaler om databehandling regulerer hvordan databehandler kan behandle data som databehandler har tilgang på. Generelt regulerer en slik avtale at databehandleren kun får behandle personopplysningene på Advokatfirma Tomasz Nierzwicki sine vegne og kun til tydelig definerte formål.

 

Tredjepartsverktøy
Advokatfirma Tomasz Nierzwicki bruker følgende tredjepartsverktøy på vårt nettsted:

WordPress – publiseringssystemet som driver nettstedet

Google Analytics – nettstedsmåling

 

I noen tilfeller må vi sende din informasjon til våre tredjepartsverktøy, men kun for å fullføre oppgaver og tilby tjenester til deg på våre vegne – og vi sender kun den informasjonen som er nødvendig.

 

Bruk av «cookies»

På samme måte som mange andre nettsteder, bruker også Advokatfirma Tomasz Nierzwicki sitt nettsted cookies. En cookie er en liten tekstfil som lagres på enheten din av nettsteder du besøker.

De samler data om dine surfevaner, men identifiserer deg ikke som et individ. Dette hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt og vise relevant markedsføring. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du fjerne cookiene som blir lagret på din PC, via nettleseren din. Dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt. Advokatfirma Tomasz Nierzwicki bruker WordPress og Google Analytics cookies.

 

16 eller yngre

Vi er ekstra opptatt av å beskytte personvernet til barn i alderen 16 eller yngre. Hvis du er 16 år eller yngre, vennligst ta kontakt med foreldre / foresatte på forhånd før du gir oss personlig informasjon.

 

Som opplyst innledningsvis, så kan vi endre disse reglene fra tid til annen. Gjeldende lover og personvern praksis forandres over tid. Hold deg derfor regelmessig oppdatert på våre personvernregler for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer som har blitt gjort. Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du disse reglene.

 

Eventuelle spørsmål kan sendes til post@eos-advokat.no  eller send oss post til vår fysiske adresse. Alternativt kan du ringe oss.

 

 

Znajdź nas na: